vineri, 15 octombrie 2010

Deci??? Sa risc???

Dezamagire....Ce?Vi se pare cunoscut cuvantul?
Sunt sigura ca da.Adica,sa fim seriosi....cine nu a fost dezamagit macar o data???
Okie,acum nu vorbesc despre orice,ci despre dragoste.....Dragostea asta....ce ne-am face fara ea?Sau ce ne facem cu ea?Nici cei mai mari oameni de stiinta ai pamantului nu au reusit sa o desluseasca.
Nici nu incerc sa fac asta.Vreau doar sa-mi dau si eu seama odata pentru totdeauna cand merita sa te lasi purtat de val si cand merita sa risti???Cand stii cu siguranta ca se merita??
Cu totii gasim o persoana de care ne indragostim si consideram ca este persoana vietii noastre.Si peste foarte putin timp ne dam seama ca nu este asa.....sau dupa destul de mult timp.Atunci e mai trist.Deci,intr-un final,ramanem dezamagiti.
Apoi gasim pe altcineva,la fel...si putem continua sirul la nesfarsit....acuma depinde si de persoana.
Ideea este,de ce tot riscam??Si de ce tot cadem in plasa dragostei??De ce unii nu se invata minte??Oare noi ce invatam de la fiecare relatie in parte,daca nu invatam sa nu mai speram la dragostea nesfarsita???
Ne zicem:"De data asta se merita....trebuie sa ma las purtata de val".Yeah,right!
Mare greseala....
Oricum,ideea este:Hai sa lasam visele si sa revenim la realitate.Doar cand esti ferm convins ca cineva merita,doar atunci fa pasul de a risca.Daca nu,scoate munitia la inaintare....Asa e cel mai bine.Trust me!!!

Un comentariu: